Olisin hirmu iloinen, jos jättäisit vaikka vain sanan tai pari muistoksi käynnistäsi. Nyt kun tuo kävijälaskuri ei toimi, niin olisi kiva tietää käykö täällä ketään :) Kai se pitäisi uusi laskuri etsiä ja opetella laittamaan linkkejä (ei tuossa tulevassa tekstissä ota onnistuakseen. Kun haluaisin sen linkin niin että linkki ei näy vaan pelkkä ohjeen nimi...) Muoksis! Vaikka sainkin tuon uuden laskurin, niin silti saa jättää viestejä.

 

Laiskuri olen ollut lähinnä raportoinnin suhteen! Sain tehtyä valmiiksi oikean UFOjen äidin. Kaulaliinan jonka aloitin jo vuonna nappi&kivi tai puikkko&koukku, tuli valmiiksi juuri ja juuri ennen veljen synttäreitä. Siis samana aamuna kolmen aikaan sen pingotin mattoon kiinni. Herätys muutaman tunnin päästä ei tuntunut kivalle, mutta sain lahjan pakettiin. Kävipä siinä vielä niinkin vekkulisti, että oli sitten yksi lanka jäänyt päättelemättä. Herätti juhlavieraissa hilpeyttä, kun esittelin väkerrystäni: " Tässä on yksi tämmöinen pikku erikoisuus, sen lisäksi että näköjään olen unohtanut päätellä nää langat..." Siis niin perinteisesti siinä kävi, että aloitin työn innoissani ja kuvion jälkeen olis pitänyt jaksaa neuloa sitä samaan tylsää tasaista, niin ei sit enää napanut. Ja sitten keksin vähän liian vähän ennen niitä kolmekymppisiä, että tuonhan mä annan. Joten kuutamourakoinniksi meni, mutta tämmöinen siitä tuli...

 

Malli: Linux-huivi Muokkasin sitä sen verran, että jätin tekstin pois

Langat: Novitan vihreä 7 veljestä ja musta wool

Puikot: 4 mm bambu-pyöröt

 

Seuraavaksi väkersin Jepyn blogista napatulla ohjeella Isosiskolle sukat. Oli kiva malli tehdä ja saaja oli tyytyväinen.

Malli: jepy.vuodatus.net/blog/197668/polvekeraidalliset-sukat/

Lanka: 7 veljestä raita

Puikot: 4 bambu-sukkikset

 

Ja kun kerran Isosiskon jalat kuvattiin, niin...