Eskarilaiselle tein pitkät säärystimet, joiden tarkoituksena oli helpottaa kasvukipuja. Silkkivillan Sirkku valitsi pehmeän langan, neiti itse värit ja malli tupsahti omasta nupista. Lankana siis sublime baby cashmere merino silk.

Tämä salomoninsolmuista väännetty huivi oli ihan itselle tarkoitettu. Virkkaaminen tuosta kauniista, mutta löysäkierteisestä langasta ei ollu mun mieleen. Siispä tää UFOutui sujuvasti vaatehuoneen hyllyyn. Nyt nappasin tukevan niskaotteen ja voitin! Heti pääsi lakkiaisiin käyttöön! Älä kysy mikä lanka, vyöte hukkaantunut ufoutumisen yhteydessä.

Bambua tiskirättiin, kun muutkin kerran näitä tekee! Tää on tämmöinen välipalatyö, kun vähän puuduttaa eräs kietaisujakku... Piti saada tehdä jotain mikä oikeasti valmistuu, heti

Lanka: Ambre 059 (70% bambu, 30% puuvilla. 50g/150m)

Puikot: 2,5 sukkikset

Malli: 2 oikein, 2 nurin, ja tätä sitten vaihtaen...

Tää kolmiohuivi on ollu omassa kaulassa viime talvena.Lanka jotain Manos SilkBelndiä tai jotain, viitosen puikoilla Sirkun ohjeella (kaksyhteenlangankierto). Lapaset tekaisin vähän sävysävyyn pinkistä ja mustasta Sandnes Garnin Sisusta. Olisko ollu jotkut pikkuiset puikot, 2,5 tai jotkut ja ohjeena venytetyin silmukoin kuvioo oman pään mukaan. Kuva tulee ehkä perässä, kun just loppui kamerasta virta joten lataaminen ei onnistu nyt.

Muoksis:

Olis tuon kuvan voinu vaikka kääntää oikein päin, mut en ny enää jaksa :)