Mun elämässä on niin paljon kaikkee uutta ja ihanaa, että en tiedä miten päin olisin. Ja mistä kertoisin ekana!! Aloitetaan vaikka eräästä hetkestä erään vierailun aikana. Mulla on ikioma Rakas NeuleYstävä. Hän tuli meille tyttärensä kanssa viettämään tyttöjen viikonloppua, kun kummatkin iskät olivat reissussa. Ja se täällä jaettava hetki on tämän näköinen:

Meidän lapset ovat käsittäneet koko jutun juonen. Näin istuvat naiset ja tätä he tekevät silloin kun haluavat nauttia elämästä ja yhdessäolosta!

Seuraava jaettava hetki on viikko tuon edellisen jälkeen. Äidit ottivat kamppeensa ja neulepussinsa ja suuntasivat perinteiselle rentoutumis-viikonlopulle Tampereelle. Kupletin juoni on seuraava: kierretään kaikki lankakapat ja tuhlataan rahat. Kauppojen pistäessä ovia kiinni hautaudutaan hotellihuoneeseen hyvän viinipullon kanssa. Parannetaan siinä omat ja toisten elämät ja neulotaan. Ollaan vaan ja natitaan rauhasta ja hiljaisuudesta, ja uusista langoista niitä arvostavassa seurassa. <3

Iltapala on katettu. Huomaa kahden neulootikon kattaus: Juustoa leikataan neulepussista kaivetuilla saksilla ja 2,5mm metallisilla neliskanttisilla sukkapuikoilla. Tarjottimelle voidaan servetin puutteessa levittää käsilaukusta kertakäyttöinen vauvan ruokalappu :) Joo, me ei olla terveitä, meillä on molemmilla neuloosi!

Neuleita on tullut valmiiksikin, mutta kun ei ole tullut kuvattua, niin pistetään tähän ny parit kortit.

Velipojan kolkytjotain-kortti

Ja kummitytön 5-v synttäretä muistettiin kukkasin. Kuva tyylikkäästi ylosalaisin. Käännän sen joskus jos muistan. Nyt pitää mennä kurkistamaan mitä tytyset tekee, kun ovat niin hiljaa :D

Muoks, ei käänny kuva ei sit millään!! En käsitä, mutta kääntäkää vaikka näyttö :D